Eflanim.Net Forum Ana Sayfası
Ana SayfaKayıtAramaYardımÜye ListesiRadyoEflani AlbümGiriş 
ORMANLAR TALAN EDİLMESİN
Cevap Gönder    Eflanim.Net Forum Ana Sayfası » Eflani Köylerinden Haberler Önceki başlık
Sonraki başlık
ORMANLAR TALAN EDİLMESİN Ekle ve Paylas
Yazar Mesaj
halit 78
Eflanim.Net Üyesi
<b>Eflanim.Net Üyesi</b>

Durum: Çevrimdışı

Köyü: Ovaşeyhler
Ruh Hali:

Seviye: 2

0 / 30
14 / 14
5 / 8

Mesaj ORMANLAR TALAN EDİLMESİN Alıntıyla Cevap Ver
Halit kocatürk (Istanbul maltepe, Türkiye)

SELAMLAR EFLANİLİ HEMŞEHRİLERİM ÜÇ HAFTA KÖYÜM OLAN OVAŞEYHLER KÖYÜNDE KALDIM KÖYLER ÇOK GÜZEL HERKES İŞİYLE MEŞGÜL IRGATLIKTI ORMAN İŞİYDİ FALAN AMA GÖRDÜĞÜN BİR MANZARA BENİ ÇOK ÜZDÜ ZATEN GELİRLERİNİN TAMAMI BARTIN ULUS İŞLETMESİNE GİDEN ULUYAYLA BÖLGESİNİN BU YILLARDA İŞÇİLİĞİNİ VE NAKLİYATINIDA KARABÜK DIŞINDAN GETİRİLEN GRUPLARA YAPTIRILIYOR BUNDANDA KÖYLÜLER ŞİKAYETÇİ VE MADUR DURUMDALAR BİZLER KÖYDE YAŞAMASAK BİLE ORMANLAR HEPİMİZİN GELECEĞİ AMA LAKİN KÖYÜMÜZÜN YAKININA ULUYAYLA YOLU ÜZERİNDE VE KAYA ALTINDA İŞLETMEYE ODUNYAPMA ADI ALTINDA ORMANLARI MERSİNDEN GELDİKLERİ SÖYLENEN BİRKAÇ GRUP TARAFINDAN BİLİNÇSİZCE VE SORUMSUZCA ÇALIŞMAKTALAR BUNA BİRİLERİNİN DUR DEMESİ GEKİYOR AMA NEDENSE MANİ OLAN YOK KÖYLÜYÜ DERSEN KİMSE GALE ALMIYOR MUHTAR KONUYU BİYERLERE TAŞIMAYA ÇALIŞTI AMA SAĞLIKLI BİR SONUÇ ALINMADI VE ANİDEN BARTINDAN GELEN KAMYONLARLA ORMANDAN ODUNLARI KALDIRDILAR SANIYORUM İŞ ANCAK MÜDÜRLÜK DIŞINDA ÇÖZÜLE BİLİRGİBİ GELİYOR ÇÜN ORMANDAN YÜKLENİP BENİM KÖYÜMDEN GEÇEN KAMYONLAR BURANDAYLA KAPALI GEÇİYORDU UMARIM DUYARLILIK GÖSTERİLİRDE TALAN ÖNLENİR. BU ARADA SEVİNDİRİCİ BİR DURUM YILLARDIR SORUN OLAN GRUP YOLUMUZ OVAÇALIŞ ELEKLERCAMİSİ ARASINDAKİ BÖLÜMÜN YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADIĞINI GÖRDÜM ARTIK KÖYE GİTMEK İŞKENCE OLMAKTAN ÇIKACAK İNŞALLAH EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

Cum Ağu 08, 2008 10:06 pm
Advertisement
Advertiser

Durum:

Ruh Hali:

Seviye: 

Mesaj Advertisement

Cum Ağu 08, 2008 10:06 pm
karataşlı
Aktif Üye
<b>Aktif Üye</b>

Durum: Çevrimdışı

Köyü: Karataş
Ruh Hali:

Seviye: 14

8 / 426
203 / 203
13 / 33

Mesaj Alıntıyla Cevap Ver
sevgili halit kardeşim duyarlılığın dan dolayı teşekkür eder bundan sonrada ayın güzellikte takip edeceğinden hiç şüphem yok her zaman yanında destek olmaya hazırım Teşekkürler

HASRETİM BEN EFLANİNİN
Cum Ağu 08, 2008 11:14 pm
Mesajları göster:    
Cevap Gönder    Eflanim.Net Forum Ana Sayfası » Eflani Köylerinden Haberler Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Bu Konuyu Kimler Görüntülüyor
Bu Başlığı Görüntüleyenler:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir
Kayıtlı Çevrimiçi Kullanıcılar: Yok

Geçiş Yap: 
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Eflani İlçesi Bilgi ve Haber Portalı RSS|XML
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklara aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.
CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
2729 Girişim engellendi.
CrackerTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod.
Protected by phpBB Security © phpBB-TweakS
phpBB güvenlik modülü 2,310 saldırı girişimini engelledi.