|
 |
 |
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
eflanim
Site Kurucusu

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 06 Arl 2007
Mesajlar: 585 Nerden: Eflanim.Net Köyü: (Köyünüzü Seçiniz) Ruh Hali:
Seviye: 22
|
|
Din Görevlileri Bilgi Yarışmasında Eflani 2. Oldu |
|
Din Görevlileri Arasında Yapılan Bilgi Yarışması
İl Müftüsü Başkanlığında İlçe Müftüleri ile Yapılan toplantıda alınan karar üzere; İlimiz merkez ve ilçelerinde görev yapan Din Görevlilerimiz tarafından: Kitap Okuma Kampanyası başlatılmıştır.
Buna göre; Başkanlığımız Yayınlarından olan ve komisyon tarafından yazılmış "İslama Giriş" adlı eser, bütün din görevlilerimiz tarafından okunmuştur.
Her ilçe kendi bünyesinde görev yapan personeli arasından: İlde yapılacak olan final yarışmasına katılmak üzere başarılı olan üç görevlini seçmek üzere sınav yapmıştır.
Sınavda en başarılı olan üç görevlide; 26.03.2008 tarihinde saat:14.00 da Halta açık olarak İl Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan yarışmaya katılmışlardır.
Yarışmaya İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU' nun açış konuşmasıyla başlanılmıştır.
İl Müftüsü Başkanlığınada ilçe müftülerimizden oluşan Jüri nezaretinde yarışma yapılmıştır.
Yarışmada; 20 asil soru sorulmuş, eşitlit halinde yedek sorulara geçilmiştir.
Yarışma neticesinde:
Safranbolu İlçe Müftülüğü adına katılan Salih KIRIMLI, Tufan ÖREN ve Dursun SARIVAZ;120 Puan alarak 1. olmuşlardır.
Eflani İlçe Müftülüğü adına katılan; Selahattin ÇİLOĞLU, Bahtiyar KABATAŞ ve Abdurrahman ALTUN; 115 puanla 2. olmuşlardır.
İl Müftülüğü adına katılan; Ahmet ÖZKARA, Mehmet KÜLÜŞ ve Tevfik KÖROĞLU; 95 puanla 3. olmuşlardım.
Diğer İlçelerimiz adına katılan görevliler 85 'er puan alarak 4.lüğü paylaşmışlardır.
Yarışmada sorulan sorular, Jüri tarafından hazırlanılmıştır.
Kaynak: Karabük Müftüğülü
Link; [Linki/fotoğrafı görmek için Kayıt olmanız veya Giriş yapmanız gerekmektedir. Eflani Bilgi ve Haber Portalı]
| Prş Mar 27, 2008 2:16 pm |
|
 |
Advertisement
Advertiser
|
Advertisement |
|
|
|
| Prş Mar 27, 2008 2:16 pm |
|
 |
MechuL
Site Kurucusu

Durum: Çevrimdışı Kayıt: 14 Arl 2007 Yaş: 25
Seviye: 21
|
|
|
|
Müflüğümüzü ve yarışmaya katılan personelini tebrik ediyorum.
Allah onlardan razı olsun (amin!)
Her konuda müftülüğümüz üzerine düşeni yapıyor ve bizleri sevindiriyor, gururlandırıyor.
Başarıların ve çalışmalarının devamını diliyorum.
_________________ "Kolaylaştırın, güçleştirmeyin. Müjdeleyin, nefret ettirmeyin!"
"Allah'a ve ahiret gününe iman eden bir kimse ya hayır söylesin yahut sussun." (H.Şerif)
Eflani Bilgi ve Haber Portalı
Eflanim.Net - Paylaşmanın En Hemşerilisi |
|
| Prş Mar 27, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
|
|
| Bu Konuyu Kimler Görüntülüyor |
Bu Başlığı Görüntüleyenler:0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Kayıtlı Çevrimiçi Kullanıcılar: Yok |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
 |
 |
 |
|